Antti: 27.2.2014

Loputtoman sähköpostiväännön jälkeen ensimmäinen yhteinen tapaaminen järjestettiin Korkeaojalla 27.2.2014. Saavun Kokemäelle junalla Pilvari Pirtolan kanssa. Aapo noutaa meidät asemalta ja jatkamme Korkeaojalle.

Korkeaojalle kokoontuu pikkuhiljaa koko tulevan näyttelyn taiteilijakaarti. Kierrämme tiluksia ja Aapo esittelee mahdollisia paikkoja teoksille ja erilaisia resursseja ja materiaaleja joita tilalla on käytettävissä. Olen yllättynyt, luulin alueen rajoittuvan peltoon enkä osannut arvata tiluksilla olevan näin runsaasti resursseja.

Kierroksen jälkeen paikoista jää vahvimmin mieleen vanhan navetan sivussa oleva rehusiilo. Pellolla pönöttävä paskakasa tekee myös vaikutuksen, haluaisin rakentaa pellolle paskapyramidin.

Palaamme tupaan ja suunnittelemme ja teemme erilaisia harjoitteita.

Päivä tuntuu jotenkin loppuvan kesken, ihmiset jatkavat omiin suuntiinsa ja minä jään vielä yöksi Korkeaojaan. Aapo säntää kyläkoulunpelastuspalaveriin. Illalla saunotaan ja tasoitetaan pihaa traktorilla.

© 2018 by Kukoistus with graphics by pippuriina.com

Kullaantie 739, 32860 Korkeaoja, Kokemäki

  • Seuraa facebookissa!