Mimosa: Maternal Bio Power Plant

Tiesin jo pitkään että teoksesta tulee tissi.

Mikään muu idea ei tällä hetkellä ollut valloittavampi, kiinnostavampi tai keskeisempi kuin tämä minun ja tyttäreni elämää rytmittävä maidontuotantolaitos. Sitä paitsi tutkimusteni perusteella tissiveistosta ei vielä ole tässä maailmassa, ainakaan sellaisena, minkälaisesta minä haaveilin.

Ensin siitä piti tulla päällekiipeiltävä tissinmuotoinen veistos. Sitten siitä piti tulla tissin sisäänmentävä kahden hengen hotelli. Sitten siitä piti tulla sadetin. Ja ekotalo. Mutta lopulta päädyin rakentamaan veistoksen lehmän lannasta. Paskin työ minkä olen ikinä tehnyt! Se sisältää nimittäin n. 170 tonnia lehmän paskaa.

Ensin sitä piti tulla 5 metriä korkea holvirakenne, ja insinööri-isäni laskeskeli minulle tarvitsemiani pinta-aloja. Mutta projektin edetessä tietyt reunaehdot ovat tulleet vastaan ja epäilen tissin korkeudeksi nyt n. 2,5 m. Projekti ja elämä Korkeaojalla on ollut huippua! Olen voinut jättää vauvani hoitoon päätalolle ja mennä itse pellolle töihin -jes! Alla ensimmäinen päiväkirjamerkintä projektin etenemisesta. Merkinnät on tehty yleensä uppoväsyneenä juuri ennen nukahtamista, vailla korjauksia.

Tagebuch koksberg

2.6. täällä sitä ollaan kokemäen korkeaojassa kaikki. Siitä huolimatta teos ei edistynyt tänään ollenkaan, paitsi että pääsin fyysisesti perille tänne. Haluaisin jo käydä käsiksi johonkin konkreettiseen, mutta pitää kai vielä malttaa.

Huomenaamuna teen piirustuksia lisää. Olen edelleen sillä kannalla että tissi onkin täytetty. Aapo ehdotti tänään sitä ruiskuhommaa mitä olin ajatellut minäkin.

awdgjbjabdlwqfdwqbc

Oltiin saaressa ja tehtiin mielenhallitsemattomuus-hahrjoitteita. Rauna oli tosi reipas, nuoleskeli vain onnessaan kiviä ja multaa ja keppejä maasta ja oli mukana pirteenä yhteentoista saakka.

NÄNNIPIHALLE ILMAN KENKIÄ, KIITOS!

© 2018 by Kukoistus with graphics by pippuriina.com

Kullaantie 739, 32860 Korkeaoja, Kokemäki

  • Seuraa facebookissa!