Mimosa: 14.6.2014

Eilen Aapo ajoi neljä kuormaa paskaa mun duuniin.

17 tonnia per kerta! laskeskeltiin että teoksessa on nyt about satatonnia paskaa. Kuraattorin ja kollegan kuskaamana! ihanaa!

Alkoivat pojat jo sanoa, että ei niiden tissien niin isot tarvii olla…että tykkäävät kuulemma pienistä tisseistä enemmän! Kuraattori hankki myös kaivurin, jolla voidaan kohottaa paskaa korkeammalle. Pieniä teknisiä ongelmia tuli heti alkuun siihen, joten pieni viikonlopun breikki työmaalta on paikallaan.

tänään luottoassarin Mikaelin kanssa väkrättiin kaasunkeräystankkia vanhasta öljytynnyristä ja puujaloista. Perjantai-illan ratoksi ajoimme Motonettiin tiedustelemaan noista kaasuputkista ja venttiileistä ja hanoista. Se oli kamalaa. Asiakaspalvelijat olivat aika loman tarpeessa ja Aapoa konsultoitiin vielä Helsinkiin asti puhelimitse x kertaa. Ikuisuuden jälkeen lähdimme tuosta pirullisesta kaupasta punaiset kumihanskat kassissa, ja asiakaspalvelijoiden yhtä punaisena ahdistuksesta hehkuen.

Päätimme että tää juttu pitää vielä tutkia paremmin, miten se biogas power plant oikein toimiikaan…? Ja hyvä Mikael: nyt kun olen perehtynyt aiheeseen syvemmin, minusta tuntuu etten sitä letkua tai putkea tarvitsekaan: teemme BIOGAS-NÄNNIN!!!! Eli nänni täyttyy ja kohoaa biokaasulla.

Nyt vaan keksimään: mistä saa aukottoman + kestävän roosan värisen kumipussin?

Ja miten se kaasu otetaan käyttöön sieltä pussista?? No se tyhjennetään johonkin -jostain pienestä venttilistä-tms.

© 2018 by Kukoistus with graphics by pippuriina.com

Kullaantie 739, 32860 Korkeaoja, Kokemäki

  • Seuraa facebookissa!