Mimosa: 15.6.2014

Viime yön kieriskelin sängyssä pähkäten nänniä.

Tulin lopulta siihen tulokseen, että en teekään nänniä joka täyttyy, vaan että nännin täytyy olla jo valmiiksi pystyssä visuaalisista syistä. Sen sijaan teen maitopisarat jotka heruvat nännistä! Ne on tehty valkoisista ilmapalloista tai roskasäkeistä jotka täyttyy metaanilla!!

Mikaelin kanssa Kodin Terrassa, minä vaahtosin vesilukoista (yöllä surffatessa olin fiksaantunut viinintekovesilukkoihin!), pikkuhiljaa pääsimme yhteisymmärrykseen, ostetaan kanisteri josta tehdään vesilukko ja johdetaan sieltä viisi putkea; jokaiselle heruttavalle maito-pisaralle yksi. Eli viisipisarainen nänni!

Olimme taas ihan ihmeissämme kaupassa että tällaiseen tarkoitukseen, eli putkien läpijohtamiseen muovikanisterista ei löydy valmiita settejä!! Piti säveltää vähän, Mikael teki pieteetillä kiinnitykset, ettei kaasua pääse karkaamaan.

Iltasella Aapo lähti vielä kaivurilla muotoilemaan tissiä ja kaivoi reijän kaasusäiliötä varten. Pistettiin säiliö sinne ja huomenna sitten yhdistellään putkia jne. Oltiin tehty perjantaina Jukan kanssa ,vaikka satoikin, pari materiaalikoetta: kalkkia paskan pintaan ja jyrkkä sileä pinta. Jyrkkä sileä oli krakeloitunut, mutta kalkkipinta ei. Ehkä käytän kalkkia nännissä.

Oltiin Aapon ja Jukan kanssa pellolla puoli kahteentoista saakka yöllä: ihana Suomen kesä kun voi yölläkin tehdä töitä pellolla!!

© 2018 by Kukoistus with graphics by pippuriina.com

Kullaantie 739, 32860 Korkeaoja, Kokemäki

  • Seuraa facebookissa!