Mimosa: 22.6.2014

Tämä viikko on ollut kiireinen!

Ensin tekemämme kaasusäiliö meni väärään kohtaan , joten jouduimme vielä kerran kiskomaan sen kaivurilla ulos kasasta ja kaivamaan sille oikeaan kohtaan oikean reijän. Olemme koittaneet tehdä hienoja sileitä pintoja, mikä lehmänpaskalla ei olekaan ihan helppoa, ja irvistelleet kun pinta halkeilee holtittomasti emmekä pysty kontrolloimaan sitä.

Saanko teosta koskaan edes valmiiksi ennen kuin se aloittaa hajoamisprosessinsa??? Ja hiivatin heinäpaalit: käytimme melkein 2 päivää niden poiskuljettamiseen (XXXkiroilua!).

Onnistumisen elämyksiä on ollut kuitenkin myös: kun Mikaelin kanssa tajusimme, että meidän kaasutissi on todella tuottanut: pusseissa oli jotain!!

Jukka teki värikokeiluja ja pintatestejä hankkimillamme luonnonväreillä. Christo tuli tiistaina Saksasta asti auttamaan minua, ja muistaa mainita sen aina jos kiukuttelen.

Sitten oli Juhannus Korkeaojassakin ja keskeytimme työt kahdeksi puolikkaaksi päiväksi. Nyt on onneksi sekin ohi, ja voin jatkaa intensiivistä työskentelyä, minkä imetykseltä nyt kerkiän.

TÄNÄÄN oltiin takaisin talolla keskiyöllä. Hippusen euforisina: tissi alkaa näyttämään tissiltä. Pintakäsittelyn ansiosta siitä tulee ihanan plastinen. Kaasupusseihin on ilmestynyt JOTAIN!! onko se kaasua! Jännitttävää!

Nyt enää hirveä noin 50 neliön pintakäsittely vesisateessa jäljellä!!!

© 2018 by Kukoistus with graphics by pippuriina.com

Kullaantie 739, 32860 Korkeaoja, Kokemäki

  • Seuraa facebookissa!