hiilennielijän lokikirjasta // eating carbon

Pallonpyörittäjän havainto mittakaavasta heittelehtii, ihmiskeho kuvittelee hetken olevansa lantakuoriainen. Pillerinpyörittäjät seuraavat tarvittaessa Linnunradan valoa pysyäkseen suoralla reitillä. Pohjoisen valossa traktorin jäljet ajavat saman asian. Nelikopterin hyönteissurina rauhoittaa, kun jalkapohjien alla raksuvat sinimailasen kuivuneet varret. Paljasjalkakenkien joustavat pohjat eivät päästä korsia lävitseen, varpaiden välit pyydystävät nurmitähkiön karheita kukintoja ja lehtivihreä hieroutuu tekniseen kankaaseen.

The ballroller's perception is fluctuating, for a while human body imagines to be a body of a Sacred scarab. If needed, these dung beetle wanderers will follow the light of the Milky Way to stay on a straight path. In the northern lightness, however, the galaxy can sometimes be replaced by the track of a tractor. The calming, insect-like buzzing of a quadcopter mixes with crunching of dried alfalfa stems under the feet. The flexible soles of the barefoot shoes don't let the stalks through. The spiky flowerheads of common cat's tail gather between the toes; the leaf green gets rubbed into the technical fabric.

© 2018 by Kukoistus with graphics by pippuriina.com

Kullaantie 739, 32860 Korkeaoja, Kokemäki

  • Seuraa facebookissa!